Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- skórka z jednej cytryny, sparzonej
- 20 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 1000 g gruszek, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- 10 - 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 2 - 3 gałązki rozmarynu, świeżego, średniej wielkości
- 80 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1255.8 kJ / 300.1 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 78.9 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 4.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Powidła wiśniowe
1h 55min
Dżem z jabłek i kiwi
40 Min
Dżem z winogron
30 min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Dżem z melona
30 min
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
45 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 Min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1h 30 min
Powidła śliwkowe
2 godz.
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1h 30 min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1h 25min