Kompatibilní verze
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 láminas de grenetina (10 g)
- 100 g de azúcar
- 100 g de leche entera
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 100 g de chocolate con leche, en trozos
- 20 g de cocoa en polvo
Salsa de toffee al café
- 100 g de azúcar morena
- 10 g de café en grano
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 60 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2348 kJ / 562 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mazapán de almendras y cocoa
30min
Rollo de chocolate
2h 15min
Mousse de chocolate blanco y fresas
2h 10min
Cheesecake de mora azul
5h
Natilla de café
40min
Herraduras de mazapán
1 Std.
Bombón helado de chocolate
5h
Marquesa de chocolate
2h 40min
Brigadeiros
2h
Delicia de helado
10h
Pay de nuez con chocolate
1 Std. 10 Min
Cheesecake de frutos rojos
2 Std. 30 Min