Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 60 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
-
1
cucharada de miel
nebo 1 cucharada de azúcar (25 g) - 110 g de harina
- aceite de girasol, para engrasar
Masa de pan rústico
- 300 g de agua mineral
- 10 g de levadura prensada fresca
- 540 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 2 cucharaditas rasas de sal (20 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 9381 kJ / 2244 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 474 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja integral
1h 40min
Pan de brioche
5h
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20 min
Baguettinas
4 Std. 5 Min
Hogaza exprés
50min
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette
3 godz. 45 min
Bollitos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Baguette
10 Std. 40 Min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Bolillos caseros
1h 40min