Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 60 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
-
1
cucharada de miel
nebo 1 cucharada de azúcar (25 g) - 110 g de harina
- aceite de girasol, para engrasar
Masa de pan rústico
- 300 g de agua mineral
- 10 g de levadura prensada fresca
- 540 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 2 cucharaditas rasas de sal (20 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 9381 kJ / 2244 kcal
- Protein
- 67 g
- Sacharidy
- 474 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja blanco
2 Std.
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan de brioche
5h
Hogaza de centeno
16h 50min
Barritas de semillas de girasol
1 Std. 15 Min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette
3 Std. 45 Min
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Pan brioche
14 Std.
Hogaza exprés
50 Min