Kompatibilní verze
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g de chocolate amargo
- 120 g de crema
- 200 g de chocolate con leche
- 60 g de pasitas
- 60 g de cerezas en almíbar, (escurridas)
- 60 g de avellanas
- 60 g de almendras peladas
- 25 g de galletas, tipo María
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 869 kJ / 208 kcal
- Protein
- 3.16 g
- Sacharidy
- 17.98 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 3.17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leche de almendras
12h
Brownies sin gluten
45min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1 Std. 20 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Harina sin gluten para panadería
10 Min
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
1 Std. 30 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Soletas
50min
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30min
Mazapanes de cacahuate
35min
Nutella
1 Std.