Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de chocolate
- 165 g de chocolate, en trozos o chispas
- 150 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 75 g de azúcar
- 6 huevos
- 75 g de harina de almendras
Ganache de trufa
- 300 g de chocolate amargo
- 150 g de leche
Glaseado de chocolate
- 220 g de agua
- 11 g de grenetina en polvo
- 165 g de azúcar
- 10 g de glucosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de cacao en polvo
Temperado
- 600 g de chocolate amargo, para temperar
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 26429.7 kJ / 6316.8 kcal
- Protein
- 116.4 g
- Sacharidy
- 566.4 g
- Tuk
- 437.4 g
- Nasycený tuk
- 235.3 g
- Vláknina
- 75.5 g
- Sodík
- 687.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1j
Pastel de zanahoria
1j 30 menit
Nieve de sandía y jamaica
5h
Desayuno al horno con croissant
40 min
Pastel de Chocolate
3sa
Brownies
30 min
Torta de cielo
50 menit
Chocolate santafereño
10 min
Bizcocho marmoleado
2j 10 menit
Pudín de pan de muerto y cajeta
1j
Pay de queso
6h
Pan brioche
14h