Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de chocolate
- 165 g de chocolate, en trozos o chispas
- 150 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 75 g de azúcar
- 6 huevos
- 75 g de harina de almendras
Ganache de trufa
- 300 g de chocolate amargo
- 150 g de leche
Glaseado de chocolate
- 220 g de agua
- 11 g de grenetina en polvo
- 165 g de azúcar
- 10 g de glucosa
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de cacao en polvo
Temperado
- 600 g de chocolate amargo, para temperar
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 26429.7 kJ / 6316.8 kcal
- Protein
- 116.4 g
- Sacharidy
- 566.4 g
- Tuk
- 437.4 g
- Nasycený tuk
- 235.3 g
- Vláknina
- 75.5 g
- Sodík
- 687.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 Std. 30 Min
Tormenta frappeada
10 min
Pay de limón helado con merengue italiano
5 Std. 10 Min
Tarta de chocolate con crema de Mascarpone y base de Amaretti
2h 30min
Queso de cabra a base de plantas TM6
22h 5min
Pudín de maíz dulce
50 min
Brownie con pistaches
1 Std. 30 Min
Panquecitos de las mil y una frutas
1 Std. 35 Min
El mejor key lime pie TM6
2 Std.
Helado de vainilla y fresa
12h
Pastel de Chocolate
3 Std.
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1 godz. 20 min