Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sablée de vainilla
- 250 g de harina de trigo
- 125 g de azúcar glass
- 125 g de mantequilla, fría, en cubos
- 1 huevo
Crema de almendras
- 125 g de azúcar refinada
- 125 g de mantequilla, en cubos
- 125 g de almendra en polvo
- 2 huevos
Confitura de frambuesa
- 60 g de agua
- ½ cdita de grenetina en polvo
- 300 g de frambuesas, frescas
- 15 g de azúcar refinada
- 1 pizca de pectina en polvo
Chantilly de queso
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
-
100
g de queso mascarpone, frío
nebo 100 g de queso crema, en cubos, a temperatura ambiente - 50 g de azúcar glass
- 170 g frambuesas, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2861 kJ / 636 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 82 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartas de nuez
1 Std.
Pumpkin cheesecake
13h 25min
Galletas de mermelada
1 Std. 30 Min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2 Std.
Tarta mediterránea de higos
1 Std. 30 Min
Tarta fina de frambuesas
1h 45 min.
Galletas navideñas de canela
1h 45 min.
Tronco navideño
1 Std.
Panqué con semillas de amapola
1 Std.
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Berlinesas rellenas de crema pastelera TM6
4h 20min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min