Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sablée de vainilla
- 250 g de harina de trigo
- 125 g de azúcar glass
- 125 g de mantequilla, fría, en cubos
- 1 huevo
Crema de almendras
- 125 g de azúcar refinada
- 125 g de mantequilla, en cubos
- 125 g de almendra en polvo
- 2 huevos
Confitura de frambuesa
- 60 g de agua
- ½ cdita de grenetina en polvo
- 300 g de frambuesas, frescas
- 15 g de azúcar refinada
- 1 pizca de pectina en polvo
Chantilly de queso
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
-
100
g de queso mascarpone, frío
nebo 100 g de queso crema, en cubos, a temperatura ambiente - 50 g de azúcar glass
- 170 g frambuesas, frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2861 kJ / 636 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 82 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pastelera
10 min
El mejor pastel de chocolate
1h
Tartas de nuez
1h
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2 godz.
Frangipan de almendra
15min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4h
Pastel de fresas con chocolate
1h 30 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Tarta de ricotta y frutos rojos
2 godz.
Tarta de pera y almendra
25 min
Bizcocho marmoleado
2 Std. 10 Min
Pudín de pan de muerto y cajeta
1h