Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base para el Semifreddo
- 140 g de azúcar refinada
- 40 g de agua
- 4 yemas de huevo (aprox. 70 g)
- 1 cdita de vainilla
Café
- 20 g de agua
- 60 g de azúcar refinada
- 20 g de café soluble
Semifreddo
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 50 g de chispas de chocolate amargo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1896 kJ / 452 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pastelera
10 Min
Pâte sucrée
55min
Pasta choux
2h
La Pavlova despeinada
4 Std.
Brownies de chocolate blanco y almendras
40min
Pavlova
1h
Mermelada de mandarina
40min
Toronjas confitadas
13 godz. 30 min
Almíbar de chocolate
40min
Azúcar de vainilla
72小时
Salsa de caramelo TM6
1h 30min
Pavlovas con frutos rojos
2h