Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles rellenos
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de azúcar
- 250 g de leche
- 100 g de mantequilla
- 160 g de harina
- 4 huevos
Base
- 200 g de galletas, tipo María
- 60 g de mantequilla, a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 sobre de polvo para preparar flan, (35 g)
- 250 g de chocolate amargo, en trozos
- virutas de chocolate, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3228 kJ / 772 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1j
Pastel de cajeta
1h 10 min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Pastel arcoiris
2j
Pastel de chocolate
45 Min
Cheesecake esponjoso de matcha
3h 30min
Malteada de pan de muerto
5 min
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2j 30 menit
Pastel capuchino
2j
Pay de queso
6h
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1 Std. 45 Min