Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles rellenos
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de azúcar
- 250 g de leche
- 100 g de mantequilla
- 160 g de harina
- 4 huevos
Base
- 200 g de galletas, tipo María
- 60 g de mantequilla, a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 sobre de polvo para preparar flan, (35 g)
- 250 g de chocolate amargo, en trozos
- virutas de chocolate, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3228 kJ / 772 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Malteada de brownie de chocolate
35min
Betún de chocolate
10min
Macarrones de chocolate
24 Std.
Tarta de queso marmoleada
4h 30min
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2h 20 min
Besos de dama
1 Std.
Brownies con chocolate blanco
40 Min
Betún de vainilla
5 min
Pastel de almendras y vainilla
2 Std.
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5 min