Kompatibilní verze
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de almendras
- aceite en aerosol, el necesario para engrasar
- 80 g de mantequilla, en cubos
- 95 g de almendras fileteadas
- 40 de azúcar morena
- 60 g de azúcar refinada
- 3 huevos
- 1 limón amarillo, solamente la ralladura
- 75 g de harina de trigo
- ½ cdita de polvo para hornear
Cujiente de turrón y mango
- 150 g de chocolate de leche
- 60 g de turrón de almendras, en cubos
- 40 g de avena instantánea
-
1
mango, pelado, sin semilla, en cubos
nebo 150 g de mango congelado en trozos, en cubos pequeños - 3 guayabas sin semillas, en cubos
Mousse de chocolate blanco
- 25 g de agua
- 5 g de grenetina en polvo
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 350 g de chocolate blanco, en trozos
- 170 g de frambuesas, frescas o congeladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1766 kJ / 420 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole huasteco
20 min
Mole xiqueño
1 Std. 20 Min
Gelatina de café y almendras
1 Std. 15 Min
Tarta mediterránea de higos
1 Std. 30 Min
Cheesecake de jamaica
2 Std.
Pasta fresca de hierbas
25 Min
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Pan de elote
1 Std.
Agua de avena y manzana
5 Min
Strudel de manzana
1h 45 min.
Mole de huitlacoche
20 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min