Pastelito de chocolate (Black Diamond)

Pastelito de chocolate (Black Diamond)

2.4 196 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 porciones

Suroviny

  • mantequilla sin sal para engrasar
  • cocoa en polvo para espolvorear
  • 150 g de azúcar
  • 30 g de cocoa en polvo
  • 40 g de harina de trigo
  • 80 g de harina de almendra
  • 2 g de polvo para hornear
  • 1 cdita de sal
  • 100 g de mantequilla
  • 1 cda de café soluble disuelto en 1 cda de agua a temperatura ambiente
  • 210 g de claras de huevo
Ganache de chocolate blanco 
  • 180 g de chocolate blanco
  • 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 50 g de mantequilla
Ganache y cobertura de chocolate amargo
  • 180 g de chocolate amargo
  • 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 50 g de mantequilla

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 394.3 mg
Protein 10.3 g
Kalorie 2977 kJ / 711.5 kcal
Tuk 53.8 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 30.3 g
Sacharidy 51.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...