Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- mantequilla sin sal, para engrasar
- cocoa en polvo, para espolvorear
- 150 g de azúcar
- 30 g de cocoa en polvo
- 40 g de harina de trigo
- 80 g de harina de almendra
- 2 g de polvo para hornear
- 1 cdita de sal
- 100 g de mantequilla
- 1 cda de café soluble, disuelto en 1 cda de agua a temperatura ambiente
- 210 g de claras de huevo
Ganache de chocolate blanco
- 180 g de chocolate blanco
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de mantequilla
Ganache y cobertura de chocolate amargo
- 180 g de chocolate amargo
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2977 kJ / 711.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 53.8 g
- Nasycený tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 394.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Cupcakes y cake pops de red velvet
2 godz. 30 min
Té helado tailandés TM6
10min
Barras de chocolate
6 Std. 10 Min
Rosca de reyes
4 godz.
Betún de chocolate
10min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Mini gelatinas mosaico
5h
Festejo de zanahoria
2h 55min
Bisquets
40min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Gorditas de nata callejeras
30 min