Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de chocolate
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 60 g de mantequilla, en trozos
- 250 g de azúcar refinada
- 8 huevos
- 170 g de harina para hot cakes
- 80 g de cocoa en polvo
- 2 pizcas de sal
Relleno de caramelo
- 100 g de caramelo líquido
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 1 cucharadita de sal marina, al gusto
- 680 g de crema (min 30% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Betún de chocolate
10min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Garibaldis
40 Min
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Sedoso de pistache
1 Std. 30 Min
Pastel double fudge
3h
Fondant de malvavisco
2 Std. 15 Min
Betún de chocolate
10min
Betún de queso crema
5 min
Pastel de almendras y vainilla
2 Std.
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40 min