Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de chocolate
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 60 g de mantequilla, en trozos
- 250 g de azúcar refinada
- 8 huevos
- 170 g de harina para hot cakes
- 80 g de cocoa en polvo
- 2 pizcas de sal
Relleno de caramelo
- 100 g de caramelo líquido
- 100 g de mantequilla, en trozos
- 1 cucharadita de sal marina, al gusto
- 680 g de crema (min 30% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
El mejor pastel de chocolate
1h
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 min
Pastel arcoiris
2h
Corona de chocolates
1h 30min
Donas de chocolate
50min
Pastel de caramelo y café TM6
1 Std. 50 Min
Rugelach
4 Std.
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4h 15min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Pastel de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Pay de limón
3h 30min
Roles de canela con glaseado
2h 30min