Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Radieschenquark
- 2 Bund Radieschen, Blätter entfernt
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Schmand
- 2 Pck. Kresse, abgezupft
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
Nudelpuffer
- 400 g Fadennudeln
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 70 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2674 kJ / 638 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knödelteig-Schnitten
35 Min
Frikadellen aus Brotresten
45 Min
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1h 10 min
Gemüse-Kloß-Puffer
40 min
Landjäger-Pfannkuchen
40 min
Waliser Käsetoast
25 min
Tassenknödel mit Tomaten-Parmesan-Kern
1j
Porree-Schinken-Taler
2j 10 menit
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1j 25 menit
Brotknöpfle
35 Min
Überbackenes Brot
20 min