Zařízení & příslušenství
Porree-Schinken-Taler
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 10min.
10 Stück
Suroviny
Hefeteig
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten350 g
-
Wasser150 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Salz1 TL
Belag
-
Porree in Ringen (5 mm)150 g
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Frischkäse250 g
-
Eier2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
11 g
Kalorie
1280 kJ /
306 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Baconcreme-Happen
1hod.
Spitzkohl-Flammkuchen
1hod. 40min.
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2hod. 20min.
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1hod.
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1hod. 15min.
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1hod. 30min.
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1hod.
Fächerkartoffeln
1hod. 5min.
Käse-Knusperstangen
1hod.
Käsekartoffeln vom Backblech
1hod. 20min.
Zucchinipiccata
35min.
Flammküchlein
1hod. 20min.