Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 200 g passierte Tomaten, konserviert
- ½ TL Knoblauchsalz
- 1 TL Pizzagewürz
- 150 g Gouda, in Stücken
- 2 Zweige Dill, abgezupft
- 150 g Saure Sahne
- 1 Ei, hart gekocht, gepellt, geviertelt
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 200 g geräucherter Lachs, in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2716 kJ / 649 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 Std. 15 Min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Lachspizza
1 Std. 15 Min
Sellerie-Hähnchen-Flammkuchen
1 Std. 20 Min
Pizza mit Lachs
1 Std. 30 Min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Schwedische Lachs-Pizza
35min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 Std.