Kompatibilní verze
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Pecorino, in Stücken
- 250 - 300 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 Prise Pfeffer aus der Mühle
- 500 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- 350 g kurze Makkaroni (Maccheroncini)
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 50 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4289 kJ / 1025 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 72 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min
Auberginen-Pasta
30 min
Tomaten-Spinat-Nudeln
35min
Tomaten-Nudeln mit Gemüse und Feta
40 Min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h
Tomatennudeln mit Spinat
35min
Cremiger Nudelauflauf mit Paradeiser
55 min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Spaghettini mit Paprika
1h
Gnocchi Tricolore
30 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min