Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 weiße Zwiebeln, halbiert
- 600 g Wasser
- 30 g Weißwein, trocken, vegan
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 2 - 3 Prisen Safran
- ½ TL Kurkuma
- 300 g Rundkornreis
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 200 g Erbsen, TK
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 100 g rote Zwiebeln, in Halbringen
- 100 g Schwarze Bohnen, aus der Dose, abgewaschen und abgetropft
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1629 kJ / 389 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsenudeln mit grünem Pfeffer
30 min
Tomatenreis Mexiko
50 min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45 min
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40 min
Süss-saures Veggi-Ragout
50 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Vegetarisches Chili
1h 5min
Paella mit Bohnen
1h
Indischer Gemüsereis aus dem Ofen
1 godz. 30 min
Griechisches Kartoffelgulasch
45 min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h