Kompatibilní verze
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tomatenpesto
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Walnusshälften
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 30 g Öl, von den getrockneten Tomaten
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zucker
Pilzragout und Mini-Kartoffelklöße
- 400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
300
g Mini-Kartoffelklöße, TK
nebo 300 g Gnocchi (aus der Kühltheke) - 500 g frische Pilze, gemischt
- 3 Frühlingszwiebeln, in schrägen Scheiben (1 cm)
- 25 g Butter
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Petersilie, abgezupft, gehackt
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3402 kJ / 812 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 16.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40 Min
Tortellini-Champignon-Auflauf
50 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Asiatischer Reis mit Gemüse
45 min
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50 min
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40 Min
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1 godz.
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 min
Spinatknödel mit Tomatensauce
50 min
Pilzsauce
35 Min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 Min