Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Butter zum Einfetten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 5 Eier
- 10 g Speisestärke (2 TL)
- 50 g Sahne
- 200 g Mehl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Chorizo, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 200 g Tomaten, in Scheiben (1 cm)
- ¼ TL Muskat
- 200 g Gouda, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Paprika-Feta-Tarte
1h
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50min
Kartoffelpizza
1 Std. 10 Min
Erbsenquiche
1h
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Gemüsebiskuit vom Blech
35min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 Std. 10 Min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1 Std. 35 Min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20 min
Quiche Hawaii
50min
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 Std. 10 Min