Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 230 g Buttermilch
- 1 TL Zucker
-
15
g frische Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Fontinakäse
- 80 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 80 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min
Brotfrikadellen
25min
Nigiri
1h 10min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45 min
Pizza mit Kartoffeln
1h 30 min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Pilzza
1h 20 min
Pizzabrot mit Schinkenspeck und Fontina-Käse
2 Std. 20 Min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Käse-Blätterteig-Röllchen
1 Std. 40 Min
Laugen Croissants
1 godz.
Rom - Pizzataler
1h 30 min