Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 230 g Buttermilch
- 1 TL Zucker
-
15
g frische Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Fontinakäse
- 80 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 80 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Spinat-Pizza mit Ei
1 Std. 45 Min
Rom - Pizzataler
1 Std. 30 Min
Pizza mit Pute und Sauce Hollandaise
1 Std. 45 Min
Champignonpizza
1 Std. 40 Min
Pilzza
1 godz. 20 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Salat mit Kroketten
1 Std. 10 Min
Kartoffelblumen
1 Std. 30 Min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1 Std. 35 Min
Gemüsepizza mit Ei
1h 50min
Salami-Pizza mit Käserand
1h 50min
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min