Kompatibilní verze
Kartoffelschnecken mit Taleggio und Schnittlauch-Dip
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffelschnecken
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 330 g Kartoffeln, mehligkochend
- 60 g Schalotten
- 15 g Morcheln, getrocknet, eingeweicht und ausgedrückt
- 20 g Butter
- 1 Ei
- 1 EL Kartoffelstärke
- 100 g Taleggio, in Stücken
- 1 Pck. Blätterteig aus der Kühltheke oder der Gefriertruhe (275 g)
- Mehl zum Bemehlen
Schnittlauch-Dip und Fertigstellung
- 200 g Crème fraîche
- 2 Tropfen Worcester-Sauce
- 1 EL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1317 kJ / 315 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Pilz-Crostini
45 min
Gefüllte mediterrane Baguettes
3h 10min
Himbeer-Sekt
1h 30 min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1h 40min
Mozzarella-Bruschette
20min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 min
Knoblauchkartoffeln mit Kümmel
1h
Pizza Frescolina
1h 40min
Flammküchlein
1h 20 min
Brotröllchen
40 min