Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 30 g Oliven, schwarz, entsteint
-
30
g Provolone (italienischer Schnittkäse), in Stücken
nebo 30 g Gruyère Käse, in Stücken - 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert, ohne Kerne
- 2 - 3 Blätter Basilikum, in Streifen
- ½ TL Salz
- 50 g Zucchini, in Stücken (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min
Pizza Margherita
1 Std. 45 Min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1 Std. 35 Min
Pizzarolle
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 Std. 20 Min
Gefülltes Brot
1 Std. 20 Min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1 Std. 20 Min
Flammkuchen, klassisch
1 Std.