Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 80 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Prise Pfeffer
- 1 geh. TL Salz
Füllung
- 50 g Pecorino, in Stücken (3 cm) (volitelně)
- 100 g Scamorza, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g trockener Weißwein
-
250
g Salsiccia, ohne Pelle, in Stücken (1 cm)
nebo 250 g Bratwurst, roh, ohne Pelle, in Stücken (1 cm) -
80
g Oliven, grün, entsteint
nebo 80 g Oliven, schwarz, entsteint - 1 Eiertomaten, in Würfeln (1 cm)
- 4 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnittlauchkuchen
2 godz.
Pizza Margherita
1h 45min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1 godz. 35 min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1h 45min
Oliven-Kräuterkuchen
1h 30 min
Safraneis mit Pistazie
3h 20min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5 min
Cannoli (Die Sopranos)
1h 30 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Empanadas "Mexican"
1h 50min
Ahle Worscht-Kräppel
1h 10min
Badischer Flammkuchen
1 Std.