Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 80 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Prise Pfeffer
- 1 geh. TL Salz
Füllung
- 50 g Pecorino, in Stücken (3 cm) (volitelně)
- 100 g Scamorza, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g trockener Weißwein
-
250
g Salsiccia, ohne Pelle, in Stücken (1 cm)
nebo 250 g Bratwurst, roh, ohne Pelle, in Stücken (1 cm) -
80
g Oliven, grün, entsteint
nebo 80 g Oliven, schwarz, entsteint - 1 Eiertomaten, in Würfeln (1 cm)
- 4 Basilikumblätter, frisch, zerpflückt
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-Focacce Phantasie
2u. 5min
Zitronenkuchen
2h
Apfelkuchen
1h
Pizza Margherita
1h 45 min
Spanische Pizza
1h 20 min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2j 15 menit
Schnittlauchkuchen
2h
Focaccia mit Salsiccia
2h
Breakfast Muffins
35 min
Badischer Flammkuchen
1h
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 40 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2u. 50min