
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 80 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Prise Pfeffer
- 1 geh. TL Salz
Füllung
- 50 g Pecorino in Stücken (3 cm) (volitelně)
- 100 g Scamorza in Stücken (2-3 cm)
- 50 g trockener Weißwein
-
250
g Salsiccia ohne Pelle, in Stücken (1 cm)
nebo 250 g Bratwurst, roh ohne Pelle, in Stücken (1 cm) -
80
g Oliven, grün, entsteint
nebo 80 g Oliven, schwarz, entsteint - 1 Eiertomaten in Würfeln (1 cm)
- 4 Basilikumblätter, frisch zerpflückt
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 474 kcal / 1983 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Margherita
1hod. 35min
Pizza Margherita
1hod. 45min
Crostini mit Käse
20min
Mini-Focacce Phantasie
2hod. 5min
Focaccia mit Zwiebeln
2hod. 20min
Focaccia mit Salsiccia
2hod.
Pizzarolle
1hod. 40min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1hod. 20min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1hod. 45min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2hod. 50min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35min
Flammkuchen, klassisch
1hod.