Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 geh. TL Salz
Füllung
- 20 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 60 - 80 g gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 60 - 80 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Champignons, geputzt, in dünnen Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 frische Chili, entkernt
- 20 g Milch zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2h
Champignonpizza
1 Std. 40 Min
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
2h
Gefülltes Brot
1h 20 min
Brotkranz mit Eiern
2h 20 min
Ahle Worscht-Kräppel
1h 10 min
Neapolitanischer Kranz
2j 15 menit
Käsetaschen
45 min
Pizzarolle
1 Std. 40 Min
Teigtaschen mit Fetakäse
1h
Käsegebäck zu Wein
30 min
Partyähre
1u. 50min