Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Oliven, grün, entsteint
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 50 g Butter
-
120
g Saure Sahne
nebo 120 g Griechischer Joghurt (10% Fett) - 40 g Mayonnaise
- 20 g Dijon-Senf
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1200 kJ / 287 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20min
Pizza mit Kartoffeln
1h 30min
Erbsenquiche
1 godz.
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1 godz.
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1h 10min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45min
Pfannkuchen mit Erbsen
30min
Paprika-Porree-Quiche
1h 40min
Kartoffelquickie
40 min
Spaghettitorte
45 min
Kartoffelauflauf
1h 15min
Kartoffelgratin ruck-zuck
45 min