Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 350 g Paprika, gelb und rot, in Streifen
- 400 g Tomaten, ohne Kerne, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2669 kJ / 638 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza Margherita
1h 35 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Zucchini-Pizza
1 Std. 50 Min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min
Gemüsepizza
1h 40min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35 min
Pizza Margherita mit Bier
2h 10min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min