Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Apfelkompott
- 400 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Zucker
- 5 Safranfäden
Quark-Mousse und Fertigstellung
- 2 Blätter weiße Gelatine
- 40 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Wasser
- 250 g Magerquark
- 25 g Zucker
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 80 g Löffelbiskuits
- 60 g Calvados
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2094 kJ / 500 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnencreme
3u. 30min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1h 30min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1h 20 min
Blitz-Cassata
20min
Quark-Mousse
5h
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1u. 50min
Engelsspeise
30 min
Cassata-Creme
20min
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1h 20 min
Apfel-Schmand-Torte
2h
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3u. 30min