Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag
- 350 g stückige Tomaten
- 20 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Champignons, in Scheiben (2 mm)
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 Prise Pfeffer
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Scheiben (3 mm)
- 100 g gekochter Schinken, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3581 kJ / 856 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Pizza Vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Champignonpizza
1h 40 min
Pizza mit Meeresfrüchten
2h 20 min
Pizza mit Lachs
1 godz. 30 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Pizza Capricciosa
1h 40 min
Pizza Greco
1h 20 min
Pizza Hawaii
1h 35min
Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza Diavolo
1h 15min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h