Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Cornichons
- 150 g Schinken, in Scheiben (z.B. Rollschinken oder Rinderschinken)
- 50 g Schinkenspeck, in Scheiben
- 20 g Senf
- 2 Prisen Pfeffer
Rouladen
- 600 g Rindfleisch (Oberschale oder Nuss), in 4 dünnen Scheiben
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 4 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Öl zum Braten
- 350 g Wasser
Sauce und Fertigstellung
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 50 g Champignons
- 10 g Butter
- 120 g Gemüse (z.B. 40 g Möhren, 40 g Sellerie, 40 g Porree), in Stücken
- 20 g Senf
- 20 g Tomatenmark
- 250 g Rotwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Mehl
- 70 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 45 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1sa 30 dk
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1sa 10 dk
Knuspriger Schweinebauch
3h
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1sa
Ungarisches Paprikagulasch
1sa 20 dk
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 godz. 55 min
Sauerbraten
72 godz.
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2sa
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1sa 30 dk
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min