Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 400 g Milch
- 30 g Speisestärke
- 200 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 15 g Limettensaft
- 200 g Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat
- ½ - 1 TL Paprika de la Vera
- 300 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1919 kJ / 459 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 min
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1h
Lachs-Spinat-Lasagne
1 Std. 20 Min
Zitronen-Lachs-Pasta
1h
Lachs-Sahne-Gratin
1h
Lachs-Sahne-Sauce
25min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40 min