Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Wasser
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält, klein (200 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch, und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 120 g Feta, in Stücken
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella, in Scheiben
- Oregano zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5070 kJ / 1210 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 129 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 Std. 30 Min
Mini-Focacce Phantasie
2 Std. 5 Min
Pizza Margherita
1h 35 min
Pizza Margherita
1h 45min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2h
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35 min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 godz. 5 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.
Käse-Sesam-Ecken
2h
Pizza auf römische Art
1h 40min