Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Wasser
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält, klein (200 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch, und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 120 g Feta, in Stücken
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella, in Scheiben
- Oregano zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5070 kJ / 1210 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 129 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Pizza auf römische Art
1h 40min
Vier-Käse-Pizza
1h 40min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25 min
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25 min
Pizza Margherita
1hod. 35min
Pizza Margherita
1h 45min
Fougasse mit Käse
2h 35 min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1h 30 min
Pilzza
1h 20 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min