Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Wasser
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält, klein (200 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch, und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 120 g Feta, in Stücken
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella, in Scheiben
- Oregano zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5070 kJ / 1210 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 129 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza Margherita
1 Std. 45 Min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35 min
Champignonpizza
1h 40min
Mini-Fladenbrote
2h 20 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Margherita
1h 35 min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Kartoffel-Yufka-Rollen
2h
Minicalzone "Neptun"
1h 20min
Pizza Margherita mit Bier
2h 10min