Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 160 g Wasser, lauwarm
- 30 g Schweineschmalz
-
15
g Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 300 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Käse-Oliven-Creme
-
200
g Crescenza Käse, in Stücken
nebo 200 g Mozzarella, in Stücken -
200
g Gorgonzola, in Stücken
nebo 200 g Taleggio, in Stücken -
1 - 2
EL Sardellen-Aufstrich
nebo 2 - 4 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft - 150 g Oliven, schwarz, entsteint (z.B. Taggiasca-Oliven)
- 2 EL natives Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Oliven-Kräuterkuchen
1 Std. 30 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Thymian
1 Std. 55 Min
Ciabatta
3h 45 min.
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1 Std. 20 Min
Ravioli mit Hackfleisch
1 Std.
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Mediterrane Fladenbrote
1h 10min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min