Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g rote Spitzpaprika, entkernt, in Stücken, etwas mehr für die Dekoration
- 150 g Melanzani, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Sambal Oelek
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Paprikapulver, geräuchert (z.B. Pimentón de la vera)
- ½ TL brauner Zucker
- 10 g Essig
- 100 g weiße Bohnen, aus der Dose
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 381 kJ / 91 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsencreme
9 godz. 45 min
Zwiebelsuppe
40min
Pikanter Käsekuchen
4h 20 min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1h 15min
Bohnenpüree
10min
Paradeiser-Mandel-Dip
10min
Berbere-Gewürz
10min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2u.
Thunfischcreme
5 Min
Tomatenpaste
30min
Artischocken-Tomaten-Dip
2h 10min
Tomatenkonfitüre
20min