Zařízení & příslušenství
Paprikacreme
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 Portionen
Suroviny
-
rote Spitzpaprika entkernt, in Stücken, etwas mehr für die Dekoration350 g
-
Melanzani in Stücken150 g
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl30 g
-
Sambal Oelek1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Paprikapulver, geräuchert (z.B. Pimentón de la vera)½ TL
-
brauner Zucker½ TL
-
Essig10 g
-
weiße Bohnen, aus der Dose100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
2 g
Kalorie
381 kJ /
91 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pürees
12 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Pürees
12 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Ajvar - Rote Paprikasauce
1 Std. 15 Min
Olivensauce
10 Min
Paprika-Feta-Creme
10 Min
Kidneybohnen-Aufstrich
10 Min
Bohnenpüree
10 Min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10 Min
Paradeiser-Mandel-Dip
10 Min
Auberginencreme "Orient"
2 Std.
Thunfischcreme
5 Min
Vegetarischer Brotaufstrich
5 Min
Auberginen-Dip
50 Min
Weiße-Bohnen-Dip
20 Min