Zařízení & příslušenství
桂花蓮子糕
Příprava 1hod. 10min.
Celkový 3hod.
8 杯
Suroviny
-
水1500 克
-
新鮮蓮子 浸泡1小時,以牙籤去除蓮子芯100 克
-
桂花蜜120 克
-
洋菜粉1 大匙
-
乾桂花 (volitelně)10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 杯
Protein
3 g
Kalorie
365 kJ /
87 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan