桂花蓮子糕
TM5 TM6

桂花蓮子糕

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 1500 克 水
  • 100 克 新鮮蓮子, 浸泡1小時,以牙籤去除蓮子芯
  • 120 克 桂花釀
  • 1 大匙 洋菜粉
  • 10 克 乾桂花 (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 杯
Kalorie
365 kJ / 87 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
19.3 g
Tuk
0.1 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty