桂花蓮子糕

桂花蓮子糕

Žádné hodnocení
Příprava 1hod. 10min.
Celkový 3hod.
8 杯

Suroviny

  • 1500 克
  • 新鮮蓮子 浸泡1小時,以牙籤去除蓮子芯
    100 克
  • 桂花蜜
    120 克
  • 洋菜粉
    1 大匙
  • 乾桂花 (volitelně)
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 杯

Protein 3 g
Kalorie 365 kJ / 87 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 19.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...