Zařízení & příslušenství
港式芋頭糕
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
1 完整食譜
Suroviny
-
在來米粉120 克
-
玉米粉10 克
-
澄粉15 克
-
水 (含料理和蒸煮用)940 克
-
蝦米 先以熱水浸泡50 克
-
乾香菇 先以熱水浸泡25 克
-
廣式臘腸 (港式,約100克),切段2 條
-
芋頭 去皮、切丁(約1公分)800 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮香菜 少許,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
40.8 g
Kalorie
4273 kJ /
1022 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
15.4 g
Sacharidy
172.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
米食萬歲
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan