金針松阪麵線

金針松阪麵線

4.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 切絲
    10 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 杏鮑菇 切片
    100 克
  • 松阪肉 切片(寬1公分)
    250 克
  • 米酒
    30 克
  • 500 克
  • 枸杞
    1 大匙
  • 乾金針 洗淨、瀝乾
    5 克
  • 麵線 (長壽麵線),稍微用水沖洗去掉鹽份
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 16.9 g
Kalorie 1105 kJ / 264 kcal
Tuk 9.4 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 28.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...