Zařízení & příslušenství
金針松阪麵線
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切絲10 克
-
黑麻油20 克
-
杏鮑菇 切片100 克
-
松阪肉 切片(寬1公分)250 克
-
米酒30 克
-
水500 克
-
枸杞1 大匙
-
乾金針 洗淨、瀝乾5 克
-
麵線 (長壽麵線),稍微用水沖洗去掉鹽份150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.9 g
Kalorie
1105 kJ /
264 kcal
Tuk
9.4 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
28.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan