
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 克 醬油
- 50 克 糖
- 15 克 香油
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 粒 蒜頭 ,拍碎
- 1 茶匙 白芝麻 ,多備一點
- 100 克 牛小排 ,切絲
- 5 朵 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 20 克 沙拉油
- ½ 粒 洋蔥 切絲
- 80 克 紅蘿蔔 切絲
- 50 克 小黃瓜 切絲 (volitelně)
- 500 克 韓式條狀年糕
- 300 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 551 kcal / 2172 kJ
- Protein
- 9.1 g
- Tuk
- 17.6 g
- Sacharidy
- 90.8 g
- Vláknina
- 1.9 g