Zařízení & příslušenství
韓式皇家炒年糕
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
醬油75 克
-
糖50 克
-
香油15 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蒜頭 拍碎1 粒
-
白芝麻 多備一點1 茶匙
-
牛小排 切絲100 克
-
乾香菇 泡軟,切絲5 朵
-
沙拉油20 克
-
洋蔥 切絲½ 粒
-
紅蘿蔔 切絲80 克
-
小黃瓜 (volitelně) 切絲50 克
-
韓式條狀年糕500 克
-
水300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.1 g
Kalorie
2172 kJ /
551 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
90.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韓式家常料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan