韓式皇家炒年糕

韓式皇家炒年糕

3.8 11 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 醬油
    75 克
  • 50 克
  • 香油
    15 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭 拍碎
    1 粒
  • 白芝麻 多備一點
    1 茶匙
  • 牛小排 切絲
    100 克
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    5 朵
  • 沙拉油
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    ½ 粒
  • 紅蘿蔔 切絲
    80 克
  • 小黃瓜 (volitelně) 切絲
    50 克
  • 韓式條狀年糕
    500 克
  • 300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.1 g
Kalorie 2172 kJ / 551 kcal
Tuk 17.6 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 90.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...