Zařízení & příslušenství
整顆蕃茄飯
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
1150 克 水雞高湯1150 克
-
短梗米200 克
-
番茄 在表皮刮十字1 粒
-
新鮮香菇 切丁3 朵
-
綜合蔬菜 切丁,(如:紅蘿蔔、豌豆和玉米)70 克
-
蠔油2 茶匙
-
番茄醬2 茶匙
-
香油½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6 g
Kalorie
1124 kJ /
268 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
56.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
米食萬歲
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan