Zařízení & příslušenství
櫻花蝦炒飯
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
水1200 克
-
米200 克
-
蔥 (約1根),切段10 克
-
紅蔥頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
油1 大匙
-
櫻花蝦20 克
-
米酒1 茶匙
-
醬油20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
高麗菜葉 切丁(約1公分)150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7 g
Kalorie
971 kJ /
232 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
米食萬歲
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan