Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Tbsp pink peppercorns
- 1 Tbsp white peppercorns
- 1 Tbsp black peppercorns
- 60 g unsalted butter, diced
- 45 g shallots, halved
- 100 g brandy
- 130 g beef stock
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, dissolved in 1 Tbsp water
- 60 g double cream
- fine sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Yorkshire Pudding
1 godz.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Bread Sauce
1u. 25min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 分钟
Béchamel Sauce
15 分钟
Hollandaise Sauce
15 分钟
Bordelaise Sauce
55 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min