Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh parsley leaves
- 120 g onions, quartered
- 300 g red peppers, seeds and stalk removed, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 200 g chorizo, peeled, cut in pieces (0.5 cm)
- 300 g Bomba paella rice
- 800 g chicken stock
- 1 pinch saffron
- 250 g raw prawns, peeled
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 25 g lemon juice
- 1 lemon, cut in slices for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2583 kJ / 617 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Prawn Saganaki with Feta
35min
Crab & Prawn Linguine
25min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Prawn Saganaki
35min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Chicken and Chorizo Hotpot
45min