
Zařízení & příslušenství
Birthday present cake
Příprava 3hod.
Celkový 4hod.
14 portions
Suroviny
Pink food colouring
-
raw beetroots75 g
-
water70 g
Sponge cake
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing310 g
-
white sugar280 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs6
-
plain flour225 g
-
self-raising flour80 g
-
full cream milk2 tbsp
White fondant icing
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Pink fondant icing
-
water25 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Buttercream icing
-
icing sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)125 g
-
boiling water2 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Assembly
-
jam (flavour of choice)2 tbsp
-
icing sugar for dusting
-
water for brushing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
901.3 kcal /
3785.6 kJ
Protein
7.2 g
Tuk
30.2 g
Sacharidy
158.8 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
17.7 g
Sodík
220.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Celebration cakes
13 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland