Zařízení & příslušenství
Birthday present cake
Příprava 3hod.
Celkový 4hod.
14 portions
Suroviny
Pink food colouring
-
raw beetroots75 g
-
water70 g
Sponge cake
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing310 g
-
white sugar280 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs6
-
plain flour225 g
-
self-raising flour80 g
-
full cream milk2 tbsp
White fondant icing
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Pink fondant icing
-
water25 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Buttercream icing
-
icing sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)125 g
-
boiling water2 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Assembly
-
jam (flavour of choice)2 tbsp
-
icing sugar for dusting
-
water for brushing
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
220.8 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
3785.6 kJ /
901.3 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
17.7 g
Sacharidy
158.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebration cakes
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate chip muffins
40min.
Marble cake
2hod.
Marshmallow icing
7hod. 40min.
Little piggy faces
2hod. 30min.
Basic vanilla cake
55min.
Butterfly cakes
1hod.
Chocolate truffle cake
2hod. 15min.
Alphabet cupcakes
25hod. 30min.
Chocolate cupcakes
1hod. 20min.
Gluten free birthday sponge cake
1hod. 10min.
Basic chocolate cupcakes
40min.
Too easy chocolate cake
50min.