Zařízení & příslušenství
"To die for" mini pavlovas (TM6)
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
12 portions
Suroviny
Mini meringues
-
caster sugar180 g
-
egg whites, room temperature4
-
sea salt1 pinch
-
white vinegar3 tsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
Passionfruit and lime curd
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
fresh kaffir lime leaf1
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks4
-
fresh passionfruit juice only, seeds reserved for fruit salsa2
-
limes juice only (approx. 40 g), zest reserved for lime cream and fruit salsa2
Lime cream and fruit salsa
-
crème fraîche100 g
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
ripe mango cut into small dice (5 mm)1
-
fresh pineapple cored, cut into small dice (5 mm)½
-
Malibu® rum (optional)1 tbsp
Assembly
-
dried mango powder to serve (optional)
-
micro mint to serve (optional)
-
coconut flakes toasted4 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
79.5 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
1391.2 kJ /
332.5 kcal
Tuk
19.7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
11.4 g
Sacharidy
34.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 Std. 10 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Lemon curd
20 Min
Amaretto biscuits
30 Min
Rhubarb and ginger gin fizz
336 Std. 10 Min
Quick fruit cake
2 Std.
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Fruit coulis
10 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Pavlova
6 Std.