Vegetable spring rolls
TM6 TM5 TM31

Vegetable spring rolls

4.4 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g vermicelli noodles
  • boiling water, for soaking
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 100 g cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 5 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil, plus etxra for deep frying
  • 2 tsp white sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp soy sauce
  • 40 g oyster sauce
  • 150 g fresh bean sprouts, cut into halves
  • ½ tsp salt
  • 12 spring roll pastry sheets
  • water, for brushing
  • sweet chilli sauce, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
568.2 kJ / 135.3 kcal
Protein
1.3 g
Sacharidy
9.6 g
Tuk
10.1 g
Nasycený tuk
1.1 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
429.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty