Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 285 g di acqua + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 530 g di farina di kamut + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pane barese
6 Std. 15 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane di kamut e farro
4h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane di grano saraceno
2h 35 min
Pane pugliese
29h 20min
Polka (pane francese)
5h
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min