Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 285 g di acqua + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 530 g di farina di kamut + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Roggenbrot (pane austriaco)
3 Std. 30 Min
Pane integrale
3h 15 min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Pane barese
6h 15min
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane di segale
3 Std. 20 Min