Kompatibilní verze
Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di margarina fredda a tocchetti + q.b. per ungere
- 100 g di farina senza glutine + q.b. per infarinare
- 100 g di biscotti secchi senza glutine al cioccolato (consentiti da prontuario)
- 150 g di farina di grano saraceno (consentita da prontuario)
- 120 g di zucchero di canna
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 350 g di confettura di ciliegie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 min
Muffin integrali alle mele (senza glutine)
45 min
Cookies alle nocciole (senza glutine)
35min
Choco-cheescake (senza glutine)
45 min
Torta di carote con farina di riso
1 godz.
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2hod. 50min
Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)
45 min
Torta di grano saraceno, mandorle e mirtilli
1h 30min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1h 35min
Ciambellone senza glutine
40min