Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)

Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)

4.7 40 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
8 porzioni

Suroviny

  • di margarina fredda a tocchetti + q.b. per ungere
    140 g
  • di farina senza glutine + q.b. per infarinare
    100 g
  • di biscotti secchi senza glutine al cioccolato (consentiti da prontuario)
    100 g
  • di farina di grano saraceno (consentita da prontuario)
    150 g
  • di zucchero di canna
    120 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di confettura di ciliegie
    350 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 464 kcal / 1941 kJ
Protein 4.5 g
Tuk 16.7 g
Sacharidy 78.8 g
Vláknina 1.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...