Kompatibilní verze
Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di margarina fredda a tocchetti + q.b. per ungere
- 100 g di farina senza glutine + q.b. per infarinare
- 100 g di biscotti secchi senza glutine al cioccolato (consentiti da prontuario)
- 150 g di farina di grano saraceno (consentita da prontuario)
- 120 g di zucchero di canna
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 350 g di confettura di ciliegie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 78.8 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
1 Std.
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)
1h 50 min
Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)
45 Min
Salame di cioccolato (vegan)
2h 10 min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Choco-cheescake (senza glutine)
45 Min
Torta al cioccolato e croccante di grano saraceno
1 Std.
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 Min
Crostata integrale alle fragole
1h 5min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1 Std.
Ciambellone senza glutine
40 Min