Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di farina manitoba
- 70 - 90 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di mandorle tostate non salate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambelline ai formaggi
30 min
Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Veneziane
2 godz. 40 min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane alle olive
2h 20min
Focaccia alle olive
2h
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Grissoni rustici saporiti
1h 40min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1 Std. 15 Min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min