Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina tipo 00
- 100 g di farina manitoba
- 70 - 90 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di mandorle tostate non salate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1696.5 kJ / 405.5 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia di zucca
1 Std. 35 Min
Focaccine di segale ai semi
3h 30min
Carbone della Befana
3h 30min
Fiocchi di cacao
49óra 30p
Focaccia tirolese
3h 30min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Pizza romana scomposta
3 Std. 20 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min