
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Mousse alle lenticchie
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di lenticchie in scatola, scolate
- 1 pizzico di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 70 g di brodo vegetale
Mousse Gorgonzola e noci
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di yogurt greco
- 20 g di gherigli di noci
Mousse al salmone affumicato
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- ½ limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 83 kcal / 347 kJ
- Protein
- 3.4 g
- Tuk
- 5.7 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Flan al salmone affumicato
45min
Palline al prosciutto
1hod. 30min
Budini aromatici al pomodoro
1hod. 10min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1hod. 20min
Bignè al ripieno di gamberetti
1hod. 20min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1hod. 10min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2hod.
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1hod.
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4hod. 50min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min