Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
-
20
g de levadura prensada fresca
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 400 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 20 g aceite de oliva
- 350 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 diente de ajo
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 1 pellizco de pimienta molida
Terminación
- 200 g de mozzarella fresca escurrida, cortada en láminas
- 100 g de jamón cocido en lonchas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3581 kJ / 856 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Sacharidy
- 106.6 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzetas de carne con espárragos y huevo
1h 30min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Pizza de pepperoni, emmental y champiñones
1h 20min
Pizza marinera
1 Std. 40 Min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 godz. 45 min
Pizza de verduras asadas
2 Std. 25 Min
Pizza caprichosa
2 Std. 40 Min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min
Pizza con borde relleno de queso
1h
Pizza cuatro quesos
1h 30min