Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 170 g de harina sin gluten Farina Schär®
- 1000 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal
- 150 g de jamón serrano en dados
Para rebozar y freír
- 300 g de pan rallado sin gluten
- 4 - 6 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 348 kJ / 83 kcal
- Protein
- 2.42 g
- Sacharidy
- 5.36 g
- Tuk
- 5.79 g
- Vláknina
- 0.13 g
Alternativní recepty
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 Min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2sa 50 dk
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2sa 50 dk
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pan de brioche sin gluten
2sa 50 dk
Lasaña sin gluten
2 Std.