Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 170 g de harina sin gluten Farina Schär®
- 1000 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 pellizcos de sal
- 150 g de jamón serrano en dados
Para rebozar y freír
- 300 g de pan rallado sin gluten
- 4 - 6 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 348 kJ / 83 kcal
- Protein
- 2.42 g
- Sacharidy
- 5.36 g
- Tuk
- 5.79 g
- Vláknina
- 0.13 g
Alternativní recepty
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5 godz.
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Roscón de Reyes sin gluten
2ч. 45 мин.
Gofres sin gluten
50 min
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Tortitas sin gluten
40 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Crêpes sin gluten
45 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min