Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 20 g di acqua + q.b. q.b. per inumidire
- 250 g di miele
- 100 g di uvetta, ammollata in acqua tiepida per 20 minuti e strizzata
- 100 g di mandorle, sgusciate e pelate
- 100 g di nocciole, sgusciate e pelate
- 100 g di gherigli di noci
- 70 g di frutta mista candita a pezzetti
- 350 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 10096 kJ / 2413 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 321.7 g
- Tuk
- 112.1 g
- Vláknina
- 25.4 g
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3h 10min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Cantucci
1 Std. 50 Min
Pizza di pasqua dolce
3h
Ricciarelli
7 godz.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambella ciociara
3h
Castagnole
1 Std. 20 Min
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.